Search

در کمتر از ۵ دقیقه

تحلیل و عارضه یابی کسب و کار

اولین نرم افزار تحلیل آنلاین کسب و کار در ایران

نقاط قوت و نقاط قابل بهبود کسب و کار خود را پیدا کنید، و برای بهبود و توسعه کسب و کار خود راهکار بگیرید.

داشبورد مشاوره کسب و کار رایگان
هیچ داده ای یافت نشد

بیش از 1900 نفر در ماه گذشته برای بهبود کسب و کارشان از کاسب یار کمک گرفته اند.

تحول کسب و کار در ۵ گام

مراحل دریافت مشاوره آنلاین

مطمئنید هیچ چیزی برای بهبود وجود ندارد؟

دست روی دست نگذارید، کسب و کار خود را آنالیز کنید، و مشکلات فروش، مالی و… را بیابید و برای حل آنها راهکار بگیرید.

دستیار مشاوره کسب و کار چگونه به شما کمک می کند ؟

اولین قدم برای دریافت مشاوره، شناخت کسب و کار شما به همراه نقاط قوت و نقاط قابل بهبوداست. در کاسب یار نیز لازم است ابتدا کسب و کار شما آنالیز شود. بنابراین به سوالات مطرح شده در مورد کسب و کارتان با دقت و حوصله پاسخ دهید.

تحلیل - گام اول مشاوره کسب و کار
بررسی سلامت کسب و کار - مشاوره کسب و کار
پس از انجام آنالیز، می توانید وضعیت سلامت کسب و کار خود را در ابعاد ۶ گانه مشاهده کنید. نگران نباشید، کاسب یار به شما کمک می کند کسب و کار خود را در همه ی ابعاد بهبود دهید.
کاسب یار به شما کمک می کند ضمن ریشه یابی مشکلات،‌ با پیامد های احتمالی آنها نیز آشنا شوید. همچنین با ارائه راهکار های ارزان و قابل اجرا کسب و کار خود را بهبود دهید.
ریشه یابی مشکلات و دریافت راهکار - مشاوره کسب و کار

چرا مدیران کاسب یار را دوست دارند ؟

مشاوره کسب و کار ـ قدم اول ـ پیدا کردن مشکلات

تشخیص درست مسأله

اولین قدم برای درمان هر بیماری، تشخیص درست است. کاسب یار با آنالیز دقیق کسب و کار شما مشکلات و مسائل را شناسایی کرده و شما را برای حل آنها راهنمایی می کند.

مشاوره کسب و کار ـ راهکارهای ارائه شده باید فابل اجرا و ارران باشند

راهکارهای ارزان و قابل اجرا

کاسب بار برای حل مشکلات، راهکارهایی متناسب با کسب و کارها و توان مالی آنها ارائه می کند. پس جای نگرارنی نیست! تمامی راهکار ها قابلیت اجرایی شدن دارند.

دریافت مشاوره کسب و کار بدون نیاز به پرداخت هزینه های گزاف

دریافت راهکار بدون هزینه

استفاده از دستیار مشاوره کسب و کار در حال حاضر رایگان است،‌ بنابراین بدون پرداخت هزینه های گزاف مشاوره می توانید کسب و کار خود را بهبود و توسعه دهید.

درباره کاسب یار چه می گویند؟

نظر محمد دهقانپور - مدیرعامل نساجیت - درباره کاسب یار
نظر مشتریان درباره کاسب یار

عالی بود راهکارهاتون .
به نظر من یک مشاور یا ابزار خوب، علاوه بر دانش و کارایی باید دردسترس باشد.
کاسب یار یک اپ با هوش مصنوعی بالاست که با سوالات هوشمندانه و دقیق، نقاط قوت و ضعف هر واحد کسب و کارم رو بهم یاداوری کرد، و جالبتر اینکه راهکار و برنامه هم برای بهبود ارائه داد. مرسی از اپ خوبتون

محمد دهقانپور

مدیر عامل نساجیت

مطمئنید هیچ چیزی برای بهبود وجود ندارد؟

کسب و کار خود را آنالیز کنید، مشکلات و ریشه آنها را بیابید و برای حل آنها راهکار بگیرید.

تحلیل کسب و کار و نتایج حیاتی آن برای کسب و کار شما

اگر شما صاحب و مدیر کسب و کاری هستید، حتما با این موضوع مواجه شدید که مسئولیت‌ هایی که بر عهده شما است می‌تواند به سرعت به مسئله‌ای پیچیده تبدیل شود. برای اینکه بتوانید کسب و کار خود را تحت کنترل داشته باشید، باید چالش ها، مشکلات و موانعی که اغلب کسب و کارها با آن ها مواجه هستند را بشناسید. تحلیل کسب و کار و سپس مشاوره کسب و کار، مشکلات شما را به ترتیب اهمیت طبقه بندی می کند.

بعد از تشخیص مشکلات با داشتن راهکارهای متناسب برای رفع آن ها، می توانید شانس یک موفقیت بزرگ را به کسب و کار خود می دهید. تحلیل کسب و کار وب سایت کاسب یار  راهکارهایی ارائه می کند تا شما در کمترین زمان ممکن عارضه هایتان را رفع کنید و به سمت بهبود بخش های مختلف کسب و کارتان حرکت کنید. هم چنین اگر در بخشی از کسب و کارتان خوب عمل می کنید، تحلیل کسب و کار شما را برای توسعه آن بخش راهنمایی و هدایت می کند.

استراتژی تحلیل کسب و کار BABOK

BABOK مخفف عبارت Business Analysis Body of Knowledge است که به معنای بدنه دانش تحلیل کسب و کار است.
babok استانداردی برای تجزیه و تحلیل کسب و کار است. این استاندارد توسط موسسهIIBA (International Institute of Business Analysis) طراحی شده که یک موسسه علمی و غیرانتفاعی بین المللی است که در حوزه تحلیل کسب و کار فعالیت می کند.
در تعریف BABOK می توان گفت که شما با استفاده از این استاندارد می توانید کسب و کار خود را تحلیل کنید. این تجزیه و تحلیل خروجی های حیاتی برای کسب و کار شما به همراه دارد. خروجی های تحلیل کسب و کار، شامل برنامه ریزی و مدیریت پروژه ها، تعیین اهداف استخراجی، مستند سازی، اعتبار سنجی نیازها و ارائه زمان بندی های واقع گرایانه برای رسیدن به اهداف هستند.
اگر تحلیل کسب و کار به درستی اعمال شود، احتمال شکست آن کسب و کار به طور چشمگیری کاهش می یابد.

تحلیل گر کسب و کار کیست؟

تحلیلگر یا آنالیزور کسب و کار (Business Analyst ) فردی است که مسئول شناسایی نیازهای كسب و كار، مشتریان و ذینفعان بوده و با هدف راهکارهای لازم برای رفع نیازها و مشکلات موجود در كسب و كار فعاليت مي نمايد. او می بایست درك مناسبی از کسب و کار و مهارت هاي قوي در تحلیل آن داشته باشد.

مزایا و فواید تحلیل کسب و کار

در تمام مشاغل، تحلیل کسب و کار با هدف رسیدن به جواب این سوالات انجام می شود:

  • این کسب و کار باید چه کارهایی انجام دهد؟
  • به چه تعداد نیروی کار نیاز دارد؟
  • چگونه ویژگی ها و کیفیت محصولات خود را به مشتریان معرفی کند؟
  • آیا این اهداف همراستا با یکدیگر هستند یا خیر.

با تعیین موارد بالا، وضعیت فعلی کسب و کار بررسی شده و مشکلات آن شناسایی می شود. هیچ درمانی بدون یک تشخیص درست ممکن نیست. تا زمانی که شما مشکلات کسب و کار خود را تشخیص نداده اید، نمی توانید راهکاری برای آن پیدا کنید. شناخت ایرادها و گلوگاه های هر کسب و کار، اصلی ترین مزیت تحلیل کسب و کار است.

مشکلات و چالش های کسب و کارها در ایران

از مهم ترین مزایای تحلیل کسب و کار، پیدا کردن مشکلات و عارضه های آن است. در این قسمت می خواهیم از مشکلات کسب و کارها صحبت کنیم.
در کشورهایی که نرخ بیکاری رو به رشد است و افراد زیادی از نداشتن یک شغل مناسب رنج می‌برند، ایده‌ی راه اندازی یک کسب و کار به ذهن بسیاری خطور می‌کند. اما از میان آن‌ها عده‌ی زیادی هستند که به دلایل مختلف از این کار منصرف می‌شوند و یا خیلی زود شکست می خورند. از مشکلات و چالش های کسب و کارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

فروش

بدون فروش، شما کسب و کاری نخواهید داشت. همه ی آنچه که شما دارید، تنها یک سرگرمی است.
روز به روز فضای بازار به سمت فضای رقابتی تری پیش می رود و کسب وکاری که یک سیستم فروش و بازاریابی اصولی و متمایز نداشته باشد، قطعا جایگاهی در بین کسب و کارهای حوزه خود نخواهد داشت.
با گرفتن مشاوره فروش از کاسب یار با تکنیک ها و راهکارهای افزایش فروش، اشتباهات رایج و سوالات متداول در زمینه فروش و … آشنا می شوید.

مدیریت منابع انسانی

از مشکلات کسب وکارها در ایران می توان به معضل استخدام نیروی کار مناسب و مدیریت منابع انسانی اشاره کرد. قطعا شما با استخدام افراد ناکارآمد و غیر حرفه‌ای قصد ندارید که بودجه و سرمایه خود را هدر دهید. قبل از آنکه با افراد داوطلب مصاحبه کنید، بدانید که از او چه می‌خواهید و فرد باید از چه مهارت‌هایی برخوردار باشد.
برای آشنایی با نحوه مصاحبه و جذب منابع انسانی، آموزش نیروی انسانی، حقوق و دستمزد، ارزیابی عملکرد کارکنان، سیستم پاداش و تنبیه و در نهایت ایجاد یک محیط سالم و منصفانه برای منابع انسانی حتما مطلب زیر را بخوانید:

صفر تا صد مدیریت منابع انسانی >>

مذاکره و ارتباط موثر با مشتری

بدون مشتری، هیچ کسب و کاری فروش نخواهد داشت. در بازار رقابتی امروز از مهم ترین چالش های کسب و کارها، پیدا کردن مشتری و حفظ آن ها است. برخورد اول فروشنده با مشتری، نحوه پیشنهاد دادن به او، پاسخ به اعتراضات و جواب منفی، پی بردن به خواسته مشتری، مذاکره با هر مشتری با توجه به مدل رفتاری خاص او و بستن مذاکره همه مهارت هایی هستند که باید برای کسب و کاری موفق تر بیاموزید.

مشاوره راه اندازی کسب و کار >>

بازاریابی

کاتلر در کتاب مدیریت بازاریابی خود میگوید:”بازاریابی، دانش و هنر کشف، خلق و ارائه‌ی ارزش، با هدف تأمین نیازهای یک بازار هدف، هم‌زمان با کسب سود است.” بازاریابی، نیازها و خواسته‌های تأمین نشده را تشخیص داده، بازار آن‌ها را تعریف کرده، حجم بازار را اندازه گیری و سود بالقوه آن را برآورد می‌کند. بازاریابی مشخص می‌کند که کدام بخش از بازار را می‌تواند بهتر تأمین کند و سپس محصولات و خدمات مناسب آن را طراحی و ترویج می‌کند. برای رزرو وقت مشاوره بازاریابی کاسب یار روی لینک کلیک کنید.

مشاوره دیجیتال مارکتینگ >>

سیستم سازی

سیستم سازی در هر سازمان راه حلی است برای ضعف رشد فروش، حاشیه سود پایین، عدم رضایت مشتری، عملکرد ضعیف کارمندان، هزینه های بیش از حد، گردش پول ناکافی و خستگی روزانه نیروی کار.
پیاده سازی سیستم در هر سازمانی باعث می شود تا تمام فرایندها به علت کامل و شفاف بودن به درستی پیش بروند و امور سازمان بدون وابستگی به شخص خاصی انجام شود. به همین علت سیستم سازی ضعف را در همه بخش ها کاهش می دهد. همچنین چون بهبود فرایندها در این چرخه دائما اتفاق می افتد، سازمان نیز دائما و به صورت پویا در حال بهبود است.
در مشاوره سیستم سازی کاسب یار، نحوه طراحی فرایندها، ایجاد اسناد کلیدی و یکپارچه سازی آن ها، دسته بندی کارکنان و بررسی اینکه در جایگاه شغلی درستی قرار دارند یا نه، بررسی ابزارهای مناسب برای یکپارچه سازی و اتوماتیک کردن فرایندها در کسب و کار را یاد می گیرید.

مالی و حسابداری

از مهمترین نگرانی ها و دغدغه های هر سازمان،چگونگی افزایش درآمد سازمان و در مقابل کاهش هزینه ها است.
برای گرفتن مشاوره امور مالی و مالیاتی می توانید روی مشاوران متخصص کاسب یار حساب کنید.

استراتژی کسب و کار

تعریف استراتژی از نگاه جک ولش، مدیر جنرال الکتریک، این است: “استراتژی یعنی من تصمیم های شفاف و دقیق در مورد نحوه رقابت با دیگران بگیرم.” در استراتژی، نقشه راه و مسیر رسیدن به اهداف سازمان مشخص می شود.
در این بخش باید به تعیین ماموریت و چشم انداز، ارزش های سازمان، اهداف، استراتژی کلان، نقشه استراتژی، استراتژی کسب و کار و استراتژی عملیاتی بپردازید.

برندسازی

مسلماً برند شما یکی از مهم‌ترین دارایی‌های سازمانتان است، به سازمانتان هویت می‌دهد، کسب‌وکارتان را در یادها ماندگار می‌کند، مصرف‌کنندگان را به خرید از شما ترغیب می‌کند، از بازاریابی و تبلیغاتتان حمایت می‌کند و درنهایت موجب غرور کارمندانتان می‌شود.

مشاوره برندینگ >>

مطمئنید هیچ چیزی برای بهبود وجود ندارد؟

بی توجهی به مشکلات موجود، ممکن است در آینده پیامدهای جبران ناپذیری داشته باشند.

برای عارضه یابی کسب و کار ...