Search

مقایسه بهترین نرم افزارهای CRM و شرکت‌های ارائه دهنده

بهترین نرم افزار crm

اکثر مدیران کسب و کارها به دنبال بهترین نرم افزار CRM برای ارتباط بهتر با مشتریانشان هستند. دلیل این امر این است که باگذشت زمان، ارتباط میان مشتریان و سازمان‌ها توسعه پیدا کرده و پیچیده‌تر می‌شود. در این شرایط، سازمانی موفق است که بتواند بر اساس یک استراتژی دقیق و کارآمد، بهترین مدیریت ارتباط با مشتریان را داشته باشد. در واقع برد با سازمانی است که مشتریان را به‌خوبی بشناسد؛ نیازهای آن‌ها را رصد و تحلیل کرده و کانال‌های ارتباطی راحت و سریعی ایجاد کند.

امروزه مدیریت ارتباط با مشتری در سازمان‌ها کار چندان پیچیده‌ای نیست. با ایجاد نرم افزارهای CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری (Customer Relationship Management) مدیران ارتباط هوشمندی با مشتریان پیدا کرده‌اند. در این میان، بهترین سازمان به دنبال بهترین نرم افزار CRM خواهد بود. بهترین نرم افزارهای CRM، یک پایگاه اطلاعاتی قوی از مشتریان را به مدیران تقدیم می‌کند. این پایگاه اطلاعاتی کمک می‌کند تا مشتریان در یک مدار مشخص و تعریف شده با سازمان ارتباط داشته باشند؛ بنابراین بهترین سیستم crm، مسیر سازمان را به سمت افزایش سوددهی خواهد برد.

اگر شما هم قصد دارید که یک ارتباط قوی و هوشمند با مشتریان خود ایجاد کنید؛ آشنایی با بهترین نرم افزارهای crm کمک زیادی به شما می‌کند. در این مقاله در کنار شما خواهیم بود تا بهترین افزار CRM برای سازمان خود را به‌راحتی انتخاب کنید؛ با کاسب یار تا انتهای این مطلب همراه باشید.

چرا سازمان‌ها برای داشتن بهترین نرم افزار CRM هزینه می‌کنند؟

ابتدا می خواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که چرا CRM برای سازمان‌ها آن‌قدر مهم است؟ پاسخ به این سؤال کمک می‌کند تا به اهمیت استفاده از بهترین نرم افزار CRM در فروش بیشتر پی ببریم. یک نرم‌افزار CRM، مجموعه‌ای یکپارچه از برنامه‌های معمولاً ابری مانند ابر بازاریابی، ابر فروش و ابر خدمات است که داده‌های مشتریان را جمع‌آوری کرده و ذخیره می‌کند. این نرم‌افزارها یک ابزار بسیار قدرتمند و مفید برای کارشناسان فروش‌اند و به آن‌ها کمک می‌کنند تا ارتباطات با مشتریان را به نحوی مدیریت کنند که هیچ مشتری احساس نادیده‌گرفته‌شدن نداشته باشد. قطعاً این کار، تجربه مشتری (CX) را بسیار بهتر می‌کند.

بنابراین CRM، هدف بزرگ‌تری نسبت به تماس تلفنی دارد. بهترین نرم افزار سی آر ام، پیوند بین کارشناسان فروش و مشتریان بالقوه را قوی‌تر کرده و باعث می‌شود تا مدت‌زمان ارتباط مشتریان با شبکه کسب‌وکار بیشتر شود؛ این یعنی تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان وفادار و فروش بیشتر!

مزیت‌ های بهترین نرم افزار CRM

در ادامه به‌ صورت تیتروار، به برخی از مزایای بهترین سیستم CRM اشاره می‌کنیم:

  • بهترین نرم افزار CRM علاوه بر افزایش فروش، باعث افزایش کیفیت خدمات‌دهی به مشتریان می‌شود.
  • استفاده از یک نرم‌افزار CRM، بسیار راحت و کم‌هزینه است.
  • نرم‌افزارهای CRM، مبتنی بر استراتژی فروش شما هستند و روی فرصت‌هایی که در حال ازدست‌رفتن هستند، تمرکز می‌کنند.
  • با سی آر ام، یک پایگاه اطلاعاتی غنی و جامع از مشتریان ایجاد می‌شود.
  • با بهترین crm، تعامل خوبی بین بخش‌های بازاریابی و فروش برقرار خواهد شد.
  • با استفاده از بهترین نرم افزار CRM، وفادارترین مشتریان شناسایی شده و از آنها قدردانی می‌شود.
  • مشکلات پیش روی فروش به‌سرعت شناسایی شده و برطرف می‌شوند.
دلیل استفاده از بهترین نرم افزارهای crm

شرکت‌های ارائه‌ دهنده CRM

امروزه شرکت‌های ایرانی و خارجی زیادی در تولید بهترین نرم افزار CRM در حال رقابت هستند. در زیر به معروف‌ترین نرم‌افزارهای CRM ایرانی و خارجی اشاره می‌کنیم.

crm ایرانی

بهترین crm های ایرانی عبارتند از: پیام‌گستر – همکاران سیستم – ویتایگر فارسی – دیدار – دانا و … که در ادامه به توضیح هر کدام می پردازیم.

نرم‌افزارهای خارجی CRM

Microsoft Dynamics CRM، Apptivo CRM، HubSpot، Method CRM، Maximizer، Nimple و…

مهم‌ترین نکات در انتخاب بهترین نرم افزار CRM

برای انتخاب بهترین نرم افزار CRM، باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ ظاهراً نرم‌افزارهای CRM، قابلیت‌های یکسانی دارند؛ اما برخی از آنها دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی هستند که انتخاب یک نرم افزار سی آر ام را برای شما سخت می‌کند. در زیر به پارامترهایی اشاره می‌کنیم که به شما در انتخاب راحت یک نرم افزار CRM مناسب کمک کند. در واقع بهتر است این نکات را هنگام انتخاب بهترین نرم افزار CRm در نظر داشته باشید!

  • تاریخچه و اعتبار شرکت سازنده
  • صداقت در خدمات ادعا شده توسط نرم افزار
  • متن‌باز یا بسته‌بودن منبع
  • ابری یا نصبی بودن نرم افزار
  • پیش‌نیازهای نصب و راه‌اندازی
  • رابط کاربری راحت و جذاب
  • پشتیبانی و خدمات پس از فروش
  • امکانات کاربردی
  • امکان توسعه نرم افزار
نکات مهم در انتخاب بهترین crm

تفاوت نرم افزارهای نصبی و ابری

در نرم افزارهای ابری، تمام اطلاعات روی سرورهای شرکت سازنده ذخیره شده و از طریق اینترنت قابل‌ دسترسی هستند. شما می‌توانید بر اساس تعداد کارمندان شرکت، اشتراک ماهانه یا سالانه دریافت کنید. سی آر ام های ابری اتوماتیک آپدیت می شوند.

در CRM ‌های نصبی تمام اطلاعات، روی سرورهای داخلی یا هاست‌های اینترنتی ذخیره شده است، پس برای استفاده از ان ها باید هاست یا سرور خریداری کرده و نحوه کار با آن را یاد بگیرید. سی آر ام های نصبی قابلیت توسعه و شخصی سازی دارند که برای انجام آن به کمک متخصصان crm نیاز دارید. به روز رسانی CRM های نصبی اتوماتیک نیست و کاربر باید با اتصال به اینترنت آن را اپدیت کند. شما می‌توانید با یکبار پرداخت هزینه، از تمام خدمات این نرم افزارها برخوردار شوید.

بیشتر بخوانید: مقایسه CRM ابری و CRM تحت وب

تفاوت نرم‌ افزارهای متن‌ باز و متن بسته

اگر به دنبال بهترین نرم افزار CRM هستیم، خوب است بدانیم که آیا نرم افزار CRM مورد نظر امکان توسعه و تغییر روی کدهای برنامه‌نویسی را دارد یا خیر! بسیاری از نرم افزار های سی آر ام، این اجازه را به کاربران خود می‌دهند که کدهای برنامه‌نویسی نرم افزار را به‌صورت دلخواه و به‌منظور شخصی‌سازی، تغییر دهند. به این نرم افزارها، سورس باز گفته می‌شود. اما یک نرم افزار سی آر ام سورس بسته، دسترسی شما را به کدهای برنامه‌نویسی قطع کرده و منابع را تنها در اختیار شرکت سازنده قرار می‌دهد.

مقایسه بهترین نرم افزار های crm

اکنون وقت آن رسیده است تا ۱۰ مورد از معروف‌ ترین نرم‌ افزارهای CRM بازار را با دقت مورد بررسی قرار دهیم. در این بخش هرکدام از این نرم افزارها را توضیح داده، مزایا و معایب آنها را مورد بررسی قرار داده و به مقایسه نرم افزار های crm ایرانی و خارجی می پردازیم. شما می‌ توانید با در نظر گرفتن مشخصات هر کدام، بهترین نرم افزار crm مناسب خود را انتخاب کنید. در ادامه به مقایسه crm های ایرانی و هم چنین خارجی می پردازیم:

1- نرم افزار crm ایرانی پیام گستر

CRM پیام گستر جزو شناخته‌شده‌ترین نرم افزارهای سی آر ام ایرانی است که موفق شده محبوبیت زیادی کسب کند. معمولاً بعد از نسخه‌های معروف خارجی مثل مایکروسافت، اولین CRM ایرانی که نام‌ برده می‌شود، پیام گستر است. پیام گستر CRM، سورس بسته است و نمی‌توان کدهای برنامه‌نویسی آن را به‌صورت شخصی توسعه داد.

البته نکته مثبت پیام گستر، امکان سفارش خدمات مدنظر شماست. وجود یک تیم خلاق و جوان در پیام گستر باعث شده تا رابط کاربری و ویژگی‌های محصول به‌شدت موردپسند جوان‌ترها باشد. بااین‌حال؛ قیمت سی آر ام پیام گستر کمی گران است و برای شرکت‌های با درآمد بالا مناسب‌تر است.

مزایای CRM پیام گستر

  • یک‌بار پرداخت هزینه برای دریافت خدمات
  • قابلیت هماهنگی و اتصال با پیامک، فکس، ایمیل، موبایل و پورتال مشتریان، مرکز تلفن VoIP
  • آموزش کامل نحوه استفاده توسط شرکت سازنده
  • وجود نسخه موبایلی نرم افزار
  • امکان استفاده از خدمات نرم افزار به‌صورت رایگان تا ۳۰ روز

معایب CRM پیام گستر

  • قیمت زیاد
  • سورس بسته‌ بودن
نرم افزار crm پیام گستر

2- CRM مایکروسافت

می‌ خواهیم درباره یک CRM بسیار معروف و هوشمند صحبت کنیم. نرم افزار CRM مایکروسافت، از نوع اپلیکیشن‌های ابری بوده و به دلیل جهانی بودن، از ۳۷ زبان زنده دنیا پشتیبانی می‌کند. نرم افزار Microsoft Dynamics CRM، قابلیت شخصی‌سازی دارد و برای کاربردهای مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرد. سابقه طولانی شرکت مایکروسافت در ارائه خدمات باکیفیت هم بر کسی پوشیده نیست.

مایکروسافت CRM، در سه سطح به ارائه سرور پرداخته است. سطح اول برای کاربران حرفه‌ای، سطح دوم برای کاربران مبتدی و سطح سوم برای کاربران با درخواست‌های سفارشی در نظر گرفته شده است. جالب است بدانید که بیش از ۴ میلیون کاربر در سراسر دنیا از نرم افزار مایکروسافت CRM استفاده می‌کنند.

پنل‌های کاربردی نرم افزار مایکروسافت crm

نکته مهم در قابلیت‌های مایکروسافت داینامیک سی آر ام، ابزارهای مختلف برای مدیریت بازاریابی، فروش، منابع انسانی و… به‌صورت هم‌زمان است. مایکروسافت دائماً نرم افزار را بهبود داده و به‌روزرسانی‌های جدید ارائه می‌کند. به همین دلیل شما ورژن‌های مختلفی از این نرم افزار را در بازار مشاهده خواهید کرد.

دانلود اپلیکیشن مایکروسافت crm

برای دانلود نرم افزار Microsoft Dynamics CRM، کافی است به وب‌سایت رسمی مایکروسافت یا وب‌سایت‌های معتبر مراجعه کنید. کاربران ایرانی به دلیل تحریم، امکان استفاده رایگان از این نرم افزار را ندارند؛ اما برخی شرکت‌ها می‌توانند به‌صورت اشتراک ماهانه یا سالانه، امکان استفاده از خدمات نرم افزار مایکروسافت CRM را برای ایرانی‌ها فراهم کنند. به دلیل اینکه قیمت نرم افزار CRM مایکروسافت برای ایرانی‌ها کمی گران است؛ خرید اشتراک از شرکت‌ها برای استفاده رایگان، گزینه بهترین به نظر می‌رسد. شما می‌توانید پس از دانلود نرم افزار CRM مایکروسافت، و خرید پکیج موردنظر، از خدمات مشاوره و پشتیبانی نیز بهره‌مند شوید.

مایکروسافت CRM فارسی

شاید تعجب کنید اما نرم افزار مایکروسافت CRM به‌صورت پیش‌فرض از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند. به همین دلیل برای بهره‌بردن از امکانات این CRM هوشمند، معمولاً از یک راه میان‌بر یعنی فارسی‌سازها استفاده می‌شود؛ بنابراین برای داشتن نرم افزار crm مایکروسافت فارسی، یک فارسی‌ساز معتبر دانلود کرده و افزونه تاریخ شمسی را به مایکروسافت اضافه کنید. دانلود مایکروسافت CRM فارسی با کمک افزونه‌های فارسی‌ساز، همان خدماتی که مایکروسافت برای CRM ارائه می‌کند را در اختیار شما قرار می‌دهد.

به‌طورکلی مزایا و معایب مایکروسافت داینامیک سی آر ام عبارت‌اند از:

مزایای crm مایکروسافت

  • سازگاری و هماهنگی با تمام برنامه‌های آفیس
  • ارائه انواع خدمات مدیریت فروش، منابع انسانی، بازاریابی، تعریف گردش کار و تنظیم وظایف
  • پشتیبانی از تمام دستگاه‌ها (موبایل، لپ‌تاپ، تبلت و…)
  • کاربری ساده و روان
  • مدیریت کانال‌های ارتباطی مثل ایمیل، پیامک و…
  • ایجاد پایگاه‌داده بزرگ و ایمن
  • طراحی چارت سازمانی

معایب crm مایکروسافت

  • عدم پشتیبانی رسمی از زبان فارسی
  • نبود خدمات پس از فروش برای ایرانیان
crm مایکروسافت

3- نرم افزار crm ایرانی همکاران سیستم

همکاران سیستم، یکی از مجموعه‌های بسیار فعال در زمینه تولید نرم‌افزارهای مالی است. برای مثال، نرم افزار حسابداری سپیدار از این شرکت، محبوبیت زیادی کسب کرده است. نرم افزار CRM همکاران سیستم نیز در ازای دریافت هزینه، خدمات متنوعی به کاربران فارسی‌زبان ارائه می‌دهد. SARVCRM همکاران سیستم (سرو سی آر ام) نسخه نرم افزار CRM ابری زیرمجموعه شرکت همکاران سیستم است که دارای پورتال مخصوص مشتریان، گارانتی و پشتیبانی، ارائه سرویس‌های متنوع و مدیریت دستگاه‌ها، منابع انسانی و نیز تعریف گردش کار است.

CRM سرو را می‌توانید با خرید اشتراک ماهانه استفاده کنید. این نرم افزار می‌تواند با وردپرس، پیامک، ایمیل، فکس و نرم افزار سپیدار هماهنگ شود. هر چند سرو CRM در ابتدا رایگان ارائه شد اما پس از مدتی، استفاده از آن پولی شد.

مزایا نرم افزار CRM سرو

  • دارای نسخه موبایلی
  • اراده خدمات متنوع
  • سی روز استفاده رایگان
  • مناسب برای شرکت‌های کوچک

معایب نرم افزار CRM سرو

  • نسخه سورس بسته و عدم امکان توسعه
  • تنها از یک نرم افزار حسابداری (سپیدار) پشتیبانی می‌کند.
  • استفاده از خدمان آن پولی است و هزینه زیادی دارد.
crm همکاران سیستم

4- ویتایگر فارسی

پیش از آنکه به معرفی ویتاگر فارسی بپردازیم؛ بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که ویتایگر چیست؟ CRM ویتایگر، یکی از نرم افزارهای متن‌باز است که حدود ۲۰ سال پیش، توسط شرکت ویتایگر در دو حالت ابری و نصبی تولید شد. نسخه اصلی نرم افزار، بر اساس زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده است. جالب است بدانید که برخی ابزارها همچون پورتال مشتریان کاملاً رایگان هستند.

یکی از مزیت‌های فوق‌العاده ویتایگر به‌عنوان بهترین نرم افزار CRM برای ایرانیان، قابلیت متن‌باز بودن آن است که برخلاف مایکروسافت سی آر ام، برای ایرانیان جذابیت ایجاد کرده است. کاربران می‌توانند به‌راحتی آن را توسعه داده و شخصی‌سازی کنند.

CRM Vitiger فارسی، در واقع نسخه بومی‌سازی شده این نرم افزار معروف است. ویتایگر فارسی دقیقاً همچون ویتایگر خارجی، متن‌باز است و توسط متخصصین ایرانی توسعه داده شده است. وجود قابلیت‌هایی مثل سفارشی‌سازی، API و فعالیت ماژولار، جذابیت این نرم افزار ایرانی را بیشتر کرده است.

مزایای ویتایگر

  • متن‌باز بودن
  • وجود پشتیبانی سریع و آنلاین
  • پشتیبانی از زبان فارسی
  • آموزش کامل و مشاوره‌های تخصصی
  • ماژول‌ها و امکانات رایگان
  • مبتنی بر یک نرم افزار معروف خارجی
  • انعطاف‌پذیری بالا

معایب سی آر ام ویتایگر

  • نبود نسخه موبایلی
  • نبود فهرست مشتریان در وب‌سایت
ویتایگر فارسی

5- نرم افزار CRM ایرانی دیدار

نرم افزار CRM دیدار، از نوع پلتفرم‌های ابری است، رابط کاربری بسیار راحتی داشته و از نظر قیمت، مقرون‌به‌صرفه است. عمده کاربرد نرمافزار crm دیدار برای کمک به بخش فروش است. معمولاً کسب‌ و‌ کارهای کوچک از نرم افزار CRM دیدار استفاده می کنند.

می توانید برای آشنایی با محیط این crm ابتدا نسخه رایگان(trial) آن را تهیه کنید و سپس برای استفاده از تمام امکانات نرم افزار، نسخه پولی را خریداری کنید. می توان گفت دیدار یکی از بهترین نرم افزار crm ایرانی است.

مزایای نرم افزار دیدار crm

  • استفاده راحت و روان
  • ماژول‌ها و امکانات رایگان
  • قیمت خیلی خوب
  • مناسب برای واحدهای فروش

معایب سی آر ام دیدار

  • از آنجاکه متن بسته است، امکان سفارشی‌سازی وجود ندارد.
  • گردش کار در این نرم افزار تعریف نشده است.
نرم افزار دیدار crm
دیدار، جزء بهترین های crm ایرانی

6- نرم افزار CRM ایرانی دانا

نرم افزار CRM دانا هر دو نسخه ابری و نصبی را دارا است. یکی از جذابیت‌های این نرم افزار، امکان استفاده رایگان تا ۱۴ روز است. سازندگان CRM دنا، به گردش کار و چرخه فروش اهمیت زیادی داده‌اند. محیط کار این نرم افزار بسیار زیبا و جذاب است. سی آر ام دانا، به‌سرعت به‌روزرسانی شده و مشکلات فنی آن پس از هر نسخه جدید، برطرف می‌شود. شما می‌توانید از این نرم‌افزار در هر موقعیتی استفاده کنید. ازآنجاکه دانا متن‌باز است؛ بنابراین می‌توانید آن را توسعه داده و شخصی‌سازی کنید.

مزایا:

  • قابلیت مدیریت کلیه داده‌ها
  • سفارشی‌سازی آپدیت‌ها، قابلیت‌ها و…
  • امنیت بسیار بالا
  • دسته‌بندی هوشمندانه کسب‌وکارها

معایب:

  • قیمت نسبتاً بالا
crm دانا

جالب است بدانید نرم افزارهای پیام گستر، دیدار، سرو نو و پارس ویتایگر علاوه بر اینکه در لیست بهترین نرم افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری هستند، جزء بهترین نرم افزار خدمات پس از فروش نیز هستند.

دانلود نرم افزار CRM برای اندروید

استفاده از نسخه‌های موبایلی برای یک نرم افزار همیشه دغدغه کاربران بوده است. تلفن‌های همراه به دلیل اینکه دائماً در دسترس هستند، گزینه مناسبی برای کار با نرم افزار هستند. برای داشتن نرم افزار CRM رایگان اندروید کافی است نگاهی به نرم افزارهای CRM بیندازید و از بین گزینه‌های موجود بهترین crm را انتخاب کنید. شاید دانلود نرم افزار CRM برای اندروید، دغدغه شما هم باشد؛ خوب است بدانید که از بین گزینه‌های موجود، سه نرم افزار پیام گستر، مایکروسافت و همکاران سیستم به‌عنوان بهترین نرم افزار CRM با نسخه اندروید به شمار می‌روند. با بررسی مشخصات هرکدام از این موارد، نرم افزار CRM اندروید خود را انتخاب کنید.

بهترین CRM رایگان

بسیاری از نرم افزارهای CRM خارجی، این امکان را به مشتریان خود می‌دهند که از نسخه رایگان پلتفرم استفاده کنند. تنها درصورتی‌که کاربران قصد داشتند فعالیت‌های حرفه‌ای‌تری داشته و حساب خود را ارتقا دهند می‌توانند هزینه پرداخت کنند. این امکان در برخی نرم افزارهای ایرانی تنها برای مدت چند روز امکان‌پذیر است. بهترین نرم افزار crm رایگان عبارت‌اند از:

  • Britix24
  • ZOHO CRM
  • Hubspot CRM
  • Insightly
  • Capsule

نگاهی اجمالی به انتخاب بهترین نرم افزار CRM

در این مقاله سعی کردیم با بررسی ۱۰ مورد از نرم افزارهای CRM، به شما در تشخیص بهترین نرم افزار CRM برای کسب‌وکار خود کمک کنیم. همان‌طور که ملاحظه کردید، داشتن رابط کاربری روان، قیمت مناسب، پشتیبانی قوی و سریع و نیز ایجاد یک پایگاه‌داده هوشمند، جزو ویژگی‌های ضروری یک نرم افزار CRM به شمار می‌روند.

علاوه بر این، بسیار جذاب است که یک نرم افزار سی آر ام بتواند گزارش‌های خود را به‌صورت نموداری ارائه کند. تمام این پارامترها کمک می‌کند تا تعاملات فروش و بازاریابی با سرعت بیشتر و کیفیت بهتر انجام شود. امیدوارم مطالعه این مقاله از کاسب یار برای شما مفید بوده باشد.

این مقاله برای شما مفید بود؟

به آن امتیاز بدهید.

5 از 5 - (2 امتیاز ثبت شده)

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاه کاربران

در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments