Search

مشاوره راه اندازی کسب و کار

آیا می دانستید که تحقیقات اخیر دفتر کار ایالات متحده نشان می دهد: 20 درصد استارتاپ ها در سال اول افت می کنند و 33 درصد در سال دوم شکست می خورند؟! بله درست است! این ارقام غیر قابل انکار و غیر قابل اجتناب هستند. یک مشاور راه اندازی کسب و کار می تواند کاری کند که کسب و کار جدید شما جزو این آمار نباشد.

مشاوره راه اندازی کسب و کار, مشاوره بازاریابی, مشاوره برندینگ, مشاوره مدیریت منابع انسانی, مشاوره تبلیغات

هر ساعت مشاوره:

8,175,000 تومان
مشاوره کسب و کار, مشاوره راه اندازی کسب و کار, مشاوره فروش, مشاوره سیستم سازی, مشاوره CRM

هر ساعت مشاوره:

8,175,000 تومان

چرا از کاسب‌ یار مشاوره کسب و کار بگیرم؟

مشاوران متخصص در حوزه های مختلف

ارائه راهکار بر مبنای عارضه یابی

مشاوره بر مبنای توان مالی و اجرایی

پشتیبانی و همراهی تا رسیدن به نتیجه

گارانتی بازگشت وجه

ما از کیفیت مشاوران و راهکارهای که ارائه می شوند اطمینان داریم،‌ برای آسودگی خیال شما نیز، در صورتی که از جلسات مشاوره کسب و کار رضایت نداشته باشید و یا راهکارهای ارائه شده اثربخش نباشند وجه پرداختی شما را بازگشت دهیم.

کافیست موضوع را از یکی از روش های موجود با تیم پشتیبانی در میان بگذارید.

بیش از ۱۰۰۰ مدیر به ما اعتماد کرده اند

مشاوره راه اندازی کسب و کار جدید

اگر شما هم جزء افرادی هستید که رؤیای راه اندازی یک شغل ایده آل را در ذهن خود پرورش می دهید باید بدانید که با مراجعه به افراد متخصص در مشاوره کسب و کار معتبر و استفاده از مشاوره راه اندازی کسب و کار می توانید شرایط بسیار مناسبی را برای عملی کردن ایده تئوری خود فراهم کنید و مسیر شغلی خود را از گزند اتفاق ها و حوادث پیش بینی نشده در امان نگه دارید.

ما در مشاوره راه اندازی کسب و کار کاسب یار، تهدیدها و فرصت های شرکت شما را تجزیه و تحلیل کرده و یک برنامه استراتژیک طراحی می کنیم تا شما را برای رشد بلندمدت کسب و کار و موفقیت مالی آماده کند.

اگر شما هم جزء افرادی هستید که رؤیای راه اندازی یک شغل ایده آل را در ذهن خود پرورش می دهید باید بدانید که با مراجعه به افراد متخصص در مشاوره کسب و کار معتبر و استفاده از مشاوره راه اندازی کسب و کار می توانید شرایط بسیار مناسبی را برای عملی کردن ایده تئوری خود فراهم کنید و مسیر شغلی خود را از گزند اتفاق ها و حوادث پیش بینی نشده در امان نگه دارید.

مشاوره راه اندازی کسب و کار چیست؟

راه اندازی کسب و کار موفق چالش‌ها و ریسک‌هایی دارد مثل پیدا کردن بازار هدف، تدوین استراتژی بازاریابی، تامین منابع مالی و انسانی، طراحی محصول و خدمات، ایجاد شبکه تأمین و توزیع و بسیاری موارد دیگر. مشاوره راه‌اندازی کسب و کار می‌تواند به شما کمک کند تا این چالش‌ها را با موفقیت پشت سر بگذارید.

مشاوران راه‌اندازی کسب و کار با توجه به تخصص و تجربیات خود، به شما کمک می‌کنند تا ایده‌هایتان را به یک مدل کسب و کار قابل اجرا تبدیل کنید، اطلاعات و آمار بازار را بررسی کنید، استراتژی بازاریابی و فروش را تدوین کنید و راه‌های تامین منابع مالی را پیدا کنید. همچنین، آن‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا یک برنامه کسب و کار جامع برای موفقیت در بلندمدت تدوین کنید. در نتیجه، مشاوره راه‌اندازی کسب و کار می‌تواند برای شما باعث کاهش ریسک‌ها و افزایش احتمال موفقیت در کسب و کار شما باشد.

مشاوره راه‌ اندازی کسب‌ و کار با مشاوره کسب و کار چه تفاوتی دارد؟

مشاور راه‌اندازی کسب‌وکار معمولاً در مراحل اولیه شرکت یا زمانی که به سمت یک دوره رشد می‌رود، مفید است. یک مشاور راه اندازی کسب و کار به شرکت های جدید در طول این مرحله شکل گیری کمک می کند تا پایه ای قوی برای موفقیت مالی و توسعه آینده ایجاد کنند.این کارشناسان مستقیماً با صاحبان مشاغل کار می کنند تا یک نمای کلی از بازار به آنها ارائه دهند تا آگاهانه و پایدار تصمیم بگیرند.

مشاوران کسب و کار اغلب با تیم های مدیریت ارشد در شرکت های مستقر کار می کنند. تمرکز آنها معمولاً بر روی توسعه یک استراتژی در سطح شرکت است که اغلب حوزه هایی مانند بازاریابی، برندسازی، فروش و تولید را پوشش می دهد.

مشاور راه اندازی کسب و کار کیست؟

مشاور راه اندازی کسب و کار که در صنعت و بازار مرتبط با پروژه های استارتاپی متخصص است و می تواند در حفظ یک شرکت در مراحل حیاتی شکل گیری آن بسیار موثر و تعیین کننده باشد.

مشاور راه اندازی کسب و کار

مشاور راه اندازی کسب و کار چه کمکی به کسب و کار شما می کند؟

وظایف مشاور راه اندازی کسب و کار معمولاً شامل موارد زیر است:

  1. ارائه یک دیدگاه مستقل در مورد ایده کسب و کار شما.
  2. ارزیابی قابلیت‌های شرکت برای درک بهتر فرصت‌ها و شکاف‌های احتمالی در رشد کسب‌وکارتان.
  3. ترسیم بودجه واقعی برای ساخت و راه اندازی محصول/خدمت شما.
  4. انجام تحقیقات عمیق بازار برای کسب دانش در مورد رقابت، مخاطبان هدف و استراتژی بازاریابی.
  5. کمک به طرح هایی برای تقویت ارائه محصولات، خدمات یا راه حل ها. این معمولاً شامل برنامه ریزی فعالیت های بازاریابی، ایجاد هویت برند، تعیین چگونگی دستیابی به مشتریان بالقوه و تعیین مسیری برای گسترش کسب و کار است.
  6. تنظیم چارچوب مدیریتی در رابطه با اجرای روزانه سازمان، از جمله مدیریت جریان نقدی، سیاست های منابع انسانی، مدیریت فروشندگان و سایر عوامل داخلی.
  7. راهنمایی و آموزش تیم شما در زمینه های مختلف مانند فروش، خدمات مشتری و بازاریابی برای سرعت بخشیدن به فرآیندهای تجاری و دستیابی به اهداف سازمان.

استفاده از مشاوره راه اندازی کسب و کار چه مزیتی برای یک کارآفرین دارد؟

1. کسب تجربه لازم برای شروع شغل جدید

شما می توانید با استفاده از مشاوره کارافرینی با سختی ها و موانع مسیر کاری خود بیشتر آشنا شوید و آمادگی یا آستانه تحمل خود را برای رویارویی با حوادث پیش بینی نشده در طول این مسیر افزایش دهید. شما نباید فرصت های کاری خود را به خاطر بی تجربگی از دست بدهید یا به خطر بندازید.

افرادی که در زمینه مشاوره راه اندازی کسب و کار فعالیت می کنند نسبت به جنبه های مختلف کسب و کار های مختلف آگاهی و تسلط کافی دارند و می توانند تجربه ای را که در طول سالیان متمادی و در اثر آزمون و خطا به دست آورده اند به راحتی در اختیار شما قرار دهند‌.

2. آشنایی با راهکار ها و راه حل های ناشناخته در کسب کار جدید

شاید شما فکر می کنید که می توانید با همه راهکارها یا قوانین مربوط به زمینه کاری خود از طریق مطالعه یا استفاده از منابع اینترنتی مثل انواع مقالات معتبر آشنا شوید. اما همیشه یکسری قوانین یا راهکار هایی در هر زمینه کاری وجود دارد که در هیچ کتابی ذکر نشده است و فقط از طریق تجربه کاری به دست می آید. از آن جایی که مشاوران راه انداری کسب و کار در زمینه کاری خود از تجربه زیادی برخوردار هستند و در مسیر کاری خود با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم کرده اند با انواع قوانین و راهکار های مختلف آشنا شده اند‌. شما می توانید از طریق مشاور کارآفرینی با انواع قوانین و راهکارهای ناشناخته در زمینه کاری خود آشنا شوید.

3. تجربه مشاور راه اندازی کسب و کار در انواع مشاغل

افرادی که در زمینه مشاوره کارآفرینی فعالیت می کنند با حیطه کاری انواع کسب و کار های مختلف آشنایی دارند و می توانند راهکارهای موفقیت سایر کارآفرینان را در زمینه های شغلی مختلف با کمال میل در اختیار شما قرار دهند. در این حالت از میزان آزمون و خطای شما در کسب و کارتان کاسته می شود و پله های ترقی را به سرعت و بدون دلهره در مسیر کاری خود طی می کنید.

4. استفاده از کمک تخصصی و دامنه ارتباطات مشاوران

مشاوران کسب و کار در طول مدت زمان فعالیت خود با تعداد زیادی از افراد، شرکت ها و اداره های مختلف در ارتباط هستند‌. همین امر موجب شده است که دامنه ارتباطی و شناخت آن ها در طول سالیان متمادی و کسب تجربه کاری افزایش پیدا کند. شما می توانید با استفاده از مشاوره کارآفرینی زمینه مناسبی را برای حل مشکلات کاری خود از طریق افراد خاص فراهم کنید.

دلیل نیاز به مشاوره راه اندازی کسب و کار

چگونه یک مشاور راه اندازی شغلی خوب انتخاب کنیم؟

هنگام تصمیم گیری بین چندین مشاور راه اندازی کسب و کار بالقوه، بسیار مهم است که سوالات درست بپرسید تا مشخص کنید کدام یک برای شما مناسب است.

1. آیا می توانید برخی از داستان های موفقیت مشاوره راه اندازی کسب و کار خود را با ما اشتراک بگذارید؟
یک مشاور موفق باید دارای اعتبار اثبات شده و سابقه عملکرد چشمگیر در کمک به مقیاس استارت آپ ها باشد. هنگام ارزیابی سوابق او، روی چالش هایی که با آن مواجه شده اند، راه حل هایی که ارائه کرده اند و نتایجی که به دست آورده اند تمرکز کنید.

2. آیا با استارت آپ های صنعت ما هم کار کرده اید؟
مشاور استارتاپی که به طور کامل پیشنهاد، بازار و مخاطبان هدف شما را درک می کند، می تواند با قرار دادن شما در مسیر درست از همان ابتدا، مزیت رقابتی بزرگی را برای شرکت شما به ارمغان بیاورد. تجربه صنعت آنها راه حل های آگاهانه و بینش عمیقی را ارائه می دهد که باعث صرفه جویی در هزینه و زمان شما در آزمون و خطا می شود.

3. چه زمینه های کلیدی کسب و کار ما نیاز به توجه ویژه دارد؟
پاسخ ایده‌آل به این سوال باید تجربه و بینش خلاقانه مشاور شما را نشان دهد. آنها همچنین باید بپذیرند که هر کسب و کار استارتاپی منحصر به فرد است و به راه حل های خاصی نیاز دارد.

4. چگونه بودجه ما را در اولویت قرار می دهید؟
استراتژی مالی مشاور انتخابی شما برای کسب و کارتان باید بر اساس اهداف کسب و کار و منابع موجود باشد. وقتی صحبت از بودجه می شود، هیچ فرمول جهانی برای توزیع وجوه و تضمین موفقیت وجود ندارد. هر کسب و کاری متفاوت است.
یک مشاور موفق می‌تواند نگاهی به مدل کسب‌وکار، اهداف و وضعیت مالی شما بیاندازد و ایده‌های کلی را در مورد اینکه کجا و چگونه باید منابع خود را برای رسیدن به اهداف خود اختصاص دهید، ارائه دهد.

5. چگونه نتایج را اندازه گیری می کنید؟
مهم است که اطمینان حاصل کنید که مشاوری که انتخاب می‌کنید به موفقیت به همان شکل شما نگاه می‌کند. بر اساس اهداف خود، تعیین کنید که موفقیت برای شرکت شما چگونه خواهد بود و از مشاور بالقوه خود بپرسید که آنها چه پروژه ای را موفق می دانند.

در انتخاب مشاور و فرد متخصص در زمینه کاری خود فاکتور های مختلفی را مثل سابقه کاری مشاور، تجربه کاری، میزان تحصیلات، میزان اعتبار و حیطه شغلی مشاور در نظر بگیرید.