مشاوره برندینگ چیست؟

عکس شاخص

اگر همیشه برایتان سوال بوده که اهمیت برندینگ و مشاوره برندینگ چیست باید گفت که با توجه به شرایط کسب و کارهای امروزی و رقابت‌ های فشرده بین سازمان ‌ها، برندسازی یک عامل ضروری برای کسب و کار شما است. در غیر این صورت رقبا بازار را تصرف می کنند.

اما مشاوره برندینگ چیست؟ در این مقاله از مجله کاسب یار، به بررسی مفهوم مشاوره برندسازی و اهمیت آن در توسعه کسب و کارها می ‌پردازیم.

مشاوره برندسازی چیست؟

مشاوره برندینگ چیست؟ به عنوان یک فرآیند استراتژیک تجاری است که با طراحی برند، مشاهده عملکرد آن در برابر رقبا، تجزیه و تحلیل بازار و تدوین کمپین های تبلیغاتی، سازمان را به هدف اصلی یعنی برند شدن و کسب سود بیشتر می رساند.

مشاوره برندینگ چیست

برندینگ branding مجموعه ای از فعالیت هایی است که شما را در ذهن مخاطبان هدفتان شکل می دهد و دارای ابعاد مختلفی است. پیدا کردن تخصص در تمام این ابعاد از حوصله و وقت مدیریت یک سازمان خارج است، بنابراین می توان گفت نیاز به مشاوره برای کسب و کارها احساس می شود.

اهمیت مشاوره برندینگ چیست؟

ممکن است بپرسید که اهمیت گرفتن مشاوره برندینگ چیست؟ مشاوره برندسازی به کسب ‌و کارها کمک می ‌کند تا از رقبا متمایز شده و در بازار رقابتی رشد کنند.

یک مشاور برندینگ حرفه ای با تعیین اهداف برند، ایجاد یک جایگاه (پوزیشنینگ) مناسب در بازار و ایجاد ارتباطات موثر با مشتریان یک برند قوی می سازد که می ‌تواند به جذب مشتریان جدید، افزایش اعتماد مشتریان فعلی و افزایش فروش کمک کند.

اهمیت مشاوره برندینگ

انواع مشاوره برندسازی چیست؟

انواع مشاوره برندینگ چیست؟ شما می توانید از مشاوره برندسازی برای برندسازی شرکتی، محصول، خدمات و یا برندینگ شخصی استفاده کنید.

مشاوره برندسازی شخصی چیست؟

مطمئنا تا به حال وب سایت ها و یا تابلوهای کسب و کارهایی را دیده اید که نام آن ها نام شخص است، مثلا وب سایت دکتر فلانی، یا طراحی دکوراسیون فلان زاده و … . اکثر ورزشکاران، مجری ها، بازیگرها و … روی برندینگ فردی خود کار می کنند.

مشاوره برندسازی شخصی می ‌تواند به افراد کمک کند تا هویت و تصویر خود را بهبود بخشند، ارتباطات موثرتری برقرار کنند و در مسیر حرفه‌ ای خود پیشرفت کنند.

ارزش مشاوره برندسازی

مشاوره برندینگ محصول چیست؟

ایجاد و تقویت برند محصول به شرکت ‌ها و تولید کنندگان کمک می‌ کند تا محصولات خود را به بهترین نحو ممکن به مشتریان معرفی کنند و در بازار رقابتی متمایز و موفق شوند.

مشاوره برندسازی شرکتی چیست؟

مشاوره برندسازی شرکتی به شما کمک می کند هویتی مشخص برای شرکت خود ایجاد کنید و ارزش‌ ها، ماموریت و ویژگی‌ های منحصر به فرد شرکتتان را به طور رسمی تعریف کنید. سپس، از طریق ابزارهای مختلفی مانند لوگو، شعار، رنگ‌ها، فونت‌ها و الگوهای طراحی، این هویت را در تمامی جوانب شرکتتان نمایان کنید.

هنوز هم دیر نشده! برای برند شدن خود همین حالا قدم بردارید

فرایند مشاوره برند

در فرآیند مشاوره برندسازی، هفت مرحله وجود دارد که به شرکت‌ ها کمک می‌کند تا به بهترین نحو ممکن برند خود را مدیریت کنند. اما مراحل مشاوره برندینگ چیست؟

  • مخاطب سنجی برند
  • پایش رقبا
  • هویت آفرینی پایه: ایجاد هویت مفهومی یعنی داستان برند، وعده برند و شخصیت برند
  • ایجاد هویت استراتژیک: استراتژی برند، معماری برند، سند جایگاه سازی یا جایگاه یابی برند
  • هویت کلامی: انتخاب اسم برند، لحن برند، پیام برند، انتخاب شعار برای برند
  • هویت بصری: طراحی لوگو، لوگوتایپ، ست اداری و رنگ سازمانی
  • ارتباطات برند: طراحی کمپین های تبلیغاتی، طراحی رویداد خلاق و تدوین استراتژی محتوا

یک مشاوره برندسازی حرفه ای باید شما را در انجام تمام این مراحل راهنمایی کند.

فرایند مشاوره برند

نکات مهم در استفاده از مشاوره برندسازی

  1. به دنبال مشاوران برندسازی معتبر و متخصص در حوزه‌ی مورد نظر خود بگردید. مطالعه نمونه کارها، تجربه‌ ها و بازخوردهای مشتریان قبلی آنها می ‌تواند به شما در انتخاب مناسب کمک کند.
  2. قبل از شروع هرگونه مشاوره، نیازها، اهداف و توقعات خود را به طور دقیق تعیین کنید. بررسی کنید که دقیقاً چه جنبه‌ هایی از برندسازی نیاز به بهبود دارند و چه اهدافی را می‌ خواهید با مشاوره برندسازی برآورده کنید.
  3. در قرارداد مشاوره جزئیات مربوط به مدت زمان، حوزه‌های کاری، هزینه‌ها و شرایط پرداخت را صراحتاً ذکر کنید.
  4. در فرایند برندسازی باید صبور و متهد باشید. برند یک شبه ایجاد نمی شود.

جمع بندی

برندسازی یکی از مفاهیم کلیدی در دنیای کسب و کار است که به کسب ‌و کارها کمک می‌ کند تا هویت، ارزش و تفاوت خود را به مشتریان انتقال دهند به طوری که در خاطر آن ها بمانند. بیشتر مدیران به دلیل تخصصی بودن این حوزه، به مشاوره نیاز دارند

با دریافت مشاوره برندسازی، برند خود را ایجاد کنید و به بازار و مشتریان نشان دهید که شما یک کسب و کار منحصر به فرد و قادر به ارائه بهترین محصولات و خدمات به مشتریان خود هستید.

این مقاله برای شما مفید بود؟

به آن امتیاز بدهید.

امتیاز بدهید

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

دیدگاه کاربران

در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments